Langå Idrætsklub

KOM OG STØT HOLDENE PÅ LANGÅ STADION LØRDAG 21. SEPTEMBER

Kl. 13.00 Serie 5 Langå IK mod Vellev IF – Lokal opgør
Sidste gang vi mødte Vellev IF var det på udebane og kom vi ret tidligt i kampen bagud 0-2.

Men i de døende minutter af første halvleg fik vi reduceret til 1-2.

Med denne reducering fik drengene troen tilbage og i løbet af anden halvleg, fik vi vendt det hele på hovedet og kunne tage hjem fra Vellev med en sejr på 3-2.

Vi går efter de 3 point igen.

Kl. 15.00 Serie 3 Langå IK mod Purhus IF
Sidste gang vi mødte Purhus IF var det på udebane og her fik vi tidligt en føring til 1-0.

Vi kom midt i anden halvleg bagud 1-2 inden vi kort efter fik udlignet til 2-2.
Efter et rødt kort til os, var troen på sejr ikke den største, men kort før slutfløjtet, fik Purhus heldigvis også et rødt kort, hvor vi endda også fik et straffe.

Det tændte drengene og der blev i de sidste 5 overtids minutter scoret hele 3 mål så vi tog fra Gassum med en sejr på hele 5-2.

Vi går efter sejren igen, men helst ikke en lige så dramatisk og nervepirrende kamp som sidst.

HUSK – Vellev/Langå dame senior spiller onsdag d. 25/9 kl. 18.00 på Vellev stadion mod Rødkærsbro.
Vi ligger nr. 1 med målscore på 38-14