Transfer nyt Der var rigtig travlt på direktionsgangene i LIK på deadline day igår !
Der var flere aftaler der skulle lukkes inden transfervinduet gjorde det samme, men det lykkedes og jeg kan nu med stor stolthed offentliggøre følgende:
Mads Hussmann, flerårig topscorer på LIK’s 1. hold vender tilbage til klubben, denne gang får vi dog fornøjelsen af ham på Serie 6. Mads er blevet far, og dette samt skæve arbejdstider gør, at han drosler ned og i stedet tørner ud for os. Mads udtaler “Flere klubber har henvendt sig, men efter tidligere at have været en del af The Crazy Gang i LIK, var valget ikke svært. Jeg har savnet det helt unikke fællesskab i LIK, og derudover ser jeg frem til at blive en del af det her “projekt oprykning”, og samtidig komme under Lilholts vinger, da han med hans erfaring og store tålmodighed, vil kunne hjælpe mig i min videre udvikling på banen – man bliver aldrig for gammel til at lære”. Derudover skal det også nævnes, at Ryan Kronbo er udnævnt som min assistenttræner. Ryan er på kun et halvt år, faldet rigtig godt til i LIK, og er vellidt på tværs af alle holdene. Ryan vil fortsat spille på holdet, men en ildsjæl som ham, takker man gerne ja til at få som en del af sit trænerteam.