Vi har længe arbejdet på nye faciliteter på vores nuværende adresse, og nu nærmer det sin begyndelse -> første spadestik er mandag d. 05/03-18 kl. 12.00, hvor vi også kommer ind på, hvordan de nye faciliteter vil se ud, når vi er færdige med byggeriet omkring september 2018.

I er hermed inviteret til d. 05/03-18, hvor vi håber på at se så mange som muligt.

Vi er ikke i mål endnu omkring vores egenfinansiering, hvor vi har behov for alt den hjælp fra medlemmer, sponsorerer mv., som vi kan få! Vi har lavet et setup, hvor I kan få jeres logo/navn livsvarivrigt på vores nye klubhus -> med et bidrag på +10.000 kr., der vil jeres navn/logo kommer på en tavle ved indgangen. Læs mere omkring detaljer i vedhæftet materiale.

Er der spørgsmål eller kommentarer, kontakt mig gerne.