LØRDAG, den 20. juni 2015

Festen er for alle med hang til sjovt og hyggeligt
samvær……Hold din vejfest, hyg dig med venner og naboer. Støt op om byens ”nye” samlingspunkt.

KL. 09:00 – 13:00 Langå IK holder afslutning for u5 – u11, Dette gøres bla med et fodbold event der hedder
”Banen rundt”
Man skal være omklædt, i tøj man kan bevæge sig i, og klar KL. 09.00 Man vil så i løbet af de næste timer få fodboldøvelser med udfordringer og konkurrencer. De forskellige stationer /baser er bygget op omkring en oppustelig fodboldbane- og man skal hele vejen “Banen rundt”. De forskellige stationer/baser er:
Bliv “dagens” kanonkonge
Find ud af hvor hårdt du kan skyde

Bliv “dagens” vilddyr
Her kan du prøve at hoppe/løbe som et vilddyr

Skyd igennem muren
Hvor mange point kan du lave på en skydemur

katten efter musen
Hvor lang tid kan du spille sammen med en anden inden i mister bloden

Kan du vinde superligaen?
Her prøver du at spille i 2.div 1.div og i superligaen

Lav øvelser som passer dig
Her får du mulighed for at prøve nogle øvelser som passer til dig, og som du kan blive en bedre fodboldspiller af.

Bagdelen
Her skal du spille “ballebold” hvor det gælder om at ramme sin holdspiller i bagdelen eller på brystet

Der vil være frugt og saft til dig på turen rundt, så du har energi nok til at komme hele vejen rundt.
Du behøver ikke være medlem af klubben for at deltage.
Du må også gerne tage nogle af dine venner med.
Der vil også være pokaloverrækkelse og mulighed for at få autografer af guldvinderne fra FC Midtjylland

Der er fodbold kamp på bane 1 fra kl 13:00.

KL. 14:00 – 17:00 Pladsen åbner, med sjove og spændende aktiviteter for ”legebørn” i alle
aldre. Her vil være Cykeling ved Langå Mini-Motors, Ølsmagning ved Langå Vinhandel, Håndbold, Fiskeforening, Langå bådlaug, som fortæller om deres forening og laver forskellige spændende ting.

Kl. 15.15 til 16.15 Belgisk Øl – smagning med sponsorat
Kom og smag på øl fra et af verdens bedste øl-bryggende lande….

Prisen er: 50,- kr.

Deltagergebyret går til ubeskåret til ungdomsafdelingen. Der er plads til 100 personer og efter princippet først til mølle.
Vi vil smage 4 -5 forskellige øl fra Belgien og høre lidt om den belgiske øltradition.
Tilmelding ikke nødvendigt – bare mød op i teltet og støt en god sag i Langå.

KL. 17:45 Festen åbner (i Langå halen).

KL. 18:30 Servering af lækker helstegt gris med alt hvad dertil hører.

KL. 20:00 Starter live musikken

Langå sparekasse vil gerne støtte arrangementet med at invitere alle som er flyttet til Langå by indenfor de sidste 2 år med en billet efter princippet først til mølle. Du skal henvende dig i Langå Sparekasse.

Billetter vil enten blive fremsendt eller du vil få dem udleveret i teltet.
Vel mødt og kom/støt det frivillige arbejde i Langå

scenen. De garanterer underholdning resten af
aftenen. Recepten er hits fra 70, 80 og
90’erne.

Se mere her

Pris incl. mad, KUN 150,00 kr.

Indgang efter kl. 21:00 er prisen 50,00 kr.
Billetterne kan købes her eller send sms til 22162568 med teksten ”link” .

Eller du kan købe billetterne hos Rema 1000, Langå Sparekasse, Langå boghandel, Langå stadion

P.S Du kan reservere bord på mail eller 22162568.

Betal med MobilePay på tlf:

60881924