I Langå Idrætsklub er vi meget taknemmelige for alt den hjælp vi kan få. Vi kan ikke være en del af alle aktiviteterne i byen, træne og assisterer på alle hold, sætte telte op, grille pølser, vedligeholde og skaffe penge til klubben, UDEN de frivilliges hjælp. Som en lille tak for hjælpen har “Frivillig i LIK” inviteret til Frivillig dag på badet. Fredag d.19.august blev en dejlig solskinsdag på vores skønne Friluftsbad i Langå. En stor del af vores frivillige deltog sammen med deres familier. Vores fantastiske team fra bestyrelsen skaffede sponsorgaver fra byens butikker til amerikansk lotteri, handlede ind og stod ved grillen mens vi andre spiste, badede og bare nød en sommer aften i godt selskab.
Vi elsker at samles omkring det at være aktive, så der var arrangeret beachvolleyball kampe med både børn og voksne. Vi fandt vist aldrig et vinder hold, så alle deltagende fik LIK halstørklæder og nøgleringe i præmie:) Aftenen blev afsluttet med kaffe, slushice, kage, leg på hoppepuden og et minde om, at der ikke skal meget til for, at man gør en forskel i en lille by.
En kæmpe tak til vores bestyrelse for alle de timer I bruger, tak til vores trænere og assistenter fordi I gør en forskel for vores børn og unge hver eneste uge året rundt. Og tak til forældre og frivillige som har lysten til, at give en hånd med.
Jeg håber at de der allerede er frivillige har lyst til, at forblive frivillig i klubben, og at vi får endnu flere til, som gerne vil være en del af vores fællesskab.

Linda Mogensen

Frivillig Ansvarlig i LIK, mor til 2 fodbolddrenge, holdleder for U8 og meget taknemmelig for de muligheder vi skaber for vores børn.

IMG_3153 IMG_3154 IMG_3155