Teamet bag U14 fodbolddrengene har planlagt dette stævne, fordi vi ønsker, at vore drenge skal have lidt flere kampe i indendørs sæsonen. Vi havde derfor inviteret 3 andre klubber hver med to hold, disse klubber var inviteret ud fra sommersæsonen, hvor alle hold var på samme niveau og matchede hinanden.

Vi har lavet og udsendte stævneinformation/regler samt kampprogram.

Der blev således spillet i to indledende puljer, hver med 4 hold, så alle hold havde 3 indledende kampe. Herefter gik nr. 1 og 2 fra hver pulje videre til A puljen og de øvrige til B puljen, hvor der så igen blev spillet alle mod alle. Vi uddelte pengepræmier til 1. og 2. pladsen i A rækken samt tøj præmier til 1. og 2. pladsen i B rækken.

Vi havde hyret Karsten Thorsen ind til dommer og forældre var ansvarlige for tidtagning, kamp- og præmieannonceringen.

En rigtig god dag, hvor vi fornemmer, at alle hyggede sig med fodbold og socialt samvær. Det var også rigtig dejligt at se, at mange tilskuere havde fundet vej til Langå Hallen for at heppe og bakke op om vores arrangement.

På vegne af LIK U14 drenge

Jette Hougaard